EEN NIEUWE WONING MET KWALITATIEVE GEVELBEKLEDING

Uw gevel een frisse en unieke aanblik geven? Schakel gevelspecialist Schrijnwerkerij Van den Brande & zoon in om uw gevelbekleding volgens de regels van de kunst en tot in de kleinste details af te werken, zowel in nieuwbouw als bij verbouwing. Reken hiervoor op onze sterke prijs, kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn voornamelijk actief in de directe omgeving van Antwerpen.

Gevelbekleding met sidings

Sidings zijn onderhoudsvriendelijk en waterbestendig, om maar twee voordelen te
noemen. Met een vakkundige plaatsing van deze gevelstroken verfraaien, moderniseren en beschermen we uw gevel duurzaam. Sidings zijn geschikt voor alle gevels. Het resultaat: een gevel die eruit springt of juist harmonieus samensmelt met de rest van de woning.

Een gevel met Rockpanel

Rockpanel gevelbekleding is een esthetische, stevige en flexibele oplossing voor een nieuwe gevel, maar ook uitermate geschikt bij renovatie of
herstelling. Dit duurzame plaatmateriaal is even robuust als steen en even bewerkbaar als hout, maar toch licht in gewicht. Iedere gevel
blazen we met Rockpanel moeiteloos karakter in.

Trespa gevelbekleding

Wij geven uw ideeën snel vorm met de duurzame, onderhoudsarme en exclusieve gevelplaten van
Trespa. Deze slag- en stootvaste gevelbekleding doorstaat zelfs de meest ongure weersomstandigheden. Dat maakt dat het er ook jaren later nog steeds onberispelijk uitziet.

Meer weten over de talrijke mogelijkheden in gevelbekleding? Contacteer ons vandaag nog.

Van den Brande Marc

WELKOM BIJ SCHRIJNWERKEN VAN DEN BRANDE EN ZOON. OOK VOOR GEVELWERKEN KAN U BIJ ONS TERECHT O.A. ROCK PANEL